Beste oldtimer vrienden

het oldtimer seizoen is bijna ten einde.zo kan de v. o .v weer aan de slag voor een nieuw jaar alles te plannen voor 2022.

de v. o. v bestaat in 2022 10 jaar.dus zal er een extraatje gedaan worden gans het jaar door,in het mogelijke naar ons budget zo als er veel weten moeten wij alles doen met het sponser geld want er zijn geen inkomsten van lidgeld bij ons.

wij bedanken daarvoor alle sponsers.zonder hun is het niet mogelijk alles te organiseren,ook bedanken wij alle deelnemers die erbij waren in 2021 ook zonder hun was het maar een triestig gedoe. ook bedanken wij alle medewerkers die er stonden in 2021.

de v. o. v is van plan om ook de vaste ritten een andere naam te geven, dus nieuwe ritten en ook andere regio's komen erbij. windekesrit blijft,want alles is daar begonnen.

ook onze drinks food & fun zal zeker ook doorgaan op de bekende plaats te sint lievens houtem.

wij zijn ook meer en meer gevraagt op kermissen om met oldtimers op hun kermis een aktiviteit te laten doorgaan. wat we daar gaan mee doen weten we nog niet.

natuurlijk gaat ons nieuwjaars receptie ook weer door, maar zal aansluitend zijn met een nieuwjaars feest met d.j, zo kan ons 10 jaar jubileum daar al ingezet worden en zal gans het jaar verder gezet worden op onze activiteiten.meer info over ons programma 2022 komt later op onze webpagina en op fb en op oldtimers web. hopelijk mogen wij jullie verder ontmoeten op onze activiteiten in 2022.

wij de v .o .v wensen jullie straks een goede winterslaap toe en probeer van andere dingen ook te genieten, of neem een oldtimers beurs mee hier en daar. en natuurlijk wensen wij julie een goed eindejaar toe en tot het volgend oldtimer seizoen.

met de beste groeten en tot dan de v. o. v

Contacteer ons

Als u vragen heeft over de Vlaamse Oldtimer Vrienden of over een aankomend evenement kan u ons contacteren via het contactformulier

Social Media

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.