Beste oldtimer vrienden

Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2021. Een jaar om rap te vergeten. Jammer genoeg is dat corona gedoe nog bijlange niet voorbij. Nog even doorbijten maar meer zit er niet in voorlopig. Voorzichtig zijn is de boodschap. Wij de v.o.v. weten ook niet wat en hoe. Wat er zal mogen en kan doorgaan. Ieder geval onze nieuwjaarsreceptie kan niet doorgaan. Onze kalender voor 2021 zit al samen maar we moeten nog afwachten.

Onze eerstkomende rit Tourke de Wallonie gaat normaal door op 7 maart. Natuurlijk volledig in corona maatregel. Deze gaat door in Avelgem. In feestzaal alta ripa. Meer info later

Er is ook nog een rit voorzien in april dat is een rit tussen de Leie en de Schelde.

Onze 3de lenterit gaat door in taverne T 'wijnantshof herzele-woubrechtegem op zaterdag 1 mei.

Graag starten we weer op met onze drinks food & fun te Sint-Lievens-Houtem op vrijdag 14 mei vanaf 17u30 tot 23u.

Op 9 mei zal de v.o.v. ook mee van dienst zijn op marc zijn kinderkankerrit voor het goede doel.

Op 30 mei oldtimermeeting samen met grote rommelmark te velzeke-zottegem vanaf 8u tot 18u.de v.o.v. drankstand zal jullie graag verwelkomen.de koffie zal klaarstaan.

Op 6 juni verwelkomen we u graag op onze 3de sint bartel rit in geraardsbergen. Dit zal doorgaan in de feestzaal van kasteel b&b sint bartel.

11 juni drinks food & fun Sint-Lievens-Houtem.

4 juli 9de windekes oldtimer classic tour met ons bekende uitgebreid dorpsonbijt. Als windekes dorpfeesten doorgaat. Afwachten dus maar anders gaat het ook door zonder de dorpsfeesten zoals in 2020.

De rit voor het goede doel met mensen met een beperking en bejaarde moeten we ook nog afwachten, dat zal doorgaan anders in juli of augustus.

9 juli drinks food & fun Sint-Lievens-Houtem.

13 augustus Sint-Lievens-Houtem.

29 augustus West-Vlaamse oogstrit.

10 september drinks food & fun.

Ook het weekend van 10 & 11 & 12 september gaan we op weekend naar de voerstreek.maar alles is al volzet van in 2020.want in 2020 kon het ook niet doorgaan door de corona.

Zo zijn we aangekomen aan onze sluitngsrit van de v .o .v. met deze onze kalender voor 2021. Wij verwelkomen jullie graag op onze ritten en de oldtimer meetingen. Ik wens jullie graag het allerbeste nog toe voor 2021 blijf gezond en hou het veilig en tot later.

Met vriendelijke Groeten Het v.o.v. team

Contacteer ons

Als u vragen heeft over de Vlaamse Oldtimer Vrienden of over een aankomend evenement kan u ons contacteren via het contactformulier

Social Media

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.